Szaunavilág

Tengerparti élmény

Különleges sókabinunk igazi tengerparti élménnyel vár! Porlasztott sóval dúsított levegő, természetes, vörössóból készült fal, amelyet a falba épített fénycsíkok világítanak meg. Pihenés és feltöltődés a tengerparton! 

 

Trópusi felfrissülés

Gőzkabinunk 90-100%-os páratartalom mellett 45 Celsius fokon idézi meg a trópusok élményét. Fűtött üléseink úgy melegítenek, mint a nap, gyöngyházfényű csempéink látványukkal biztosítanak különleges élményt. A gőzkabinban mentás aroma fokozza a felfrissülést.

A hegyvidék világa

Aki szaunázás után a jégkabint választja, annak a 17 Celsius fokos, üvegfalának köszönhetően páratlan panorámát nyújtó helyiség, és a bent lévő jégkása hozza el a felfrissülést. A megvilágított ülések jeges hangulata megidézi a hóval borított hegyek nyáron is hideg világát.

 

Szauna-szeánsz

A 80-100 Celsius fokos magma szauna kályha automata felöntéssel biztosítja a folyamatos illóolaj adagolást és a megfelelő páratartalmat. A pihentető és nyugtató fényhatás mellett szauna mestereink egyedi szeánszokkal várják vendégeiket. Beépített LED tévé képei teszik teljessé szauna szeánszainkat.

 

Távol-keleti varázs

Herbárium szaunánkban a gyógynövénykivonatok párolgó aromái 60-80 Celsius fokon fejtik ki jótékony hatásukat. A citromfű, az édes narancs, a fahéj, a levendula és az ilang-ilang a Távol-Kelet világába varázsolja vendégeinket. A szauna „melegét” vulkanikus kőzetek adják. 

Megújulás csodája

Infraszaunánk 40-60 Celsius fokon kínálja a megújulás mindennapi csodáját. A mennyezet maga a csillagos égbolt, a beépített LED tévé pedig egyedi képhatásokkal fokozza a kellemes hangulatot.

 

Merüljön el a látványban

Szaunázás után – egyedi építészeti megoldásként is páratlan élményt nyújt – a szaunakúpok tetején elhelyezkedő jéghideg, nyitott csobbanó medencék és pihenőteraszok világa, ahonnan csodás kilátás nyílik a Bükk hegyvonulatára is. Aki járt itt, azt mondja, már a látványtól felfrissül!